Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Βόλτα στη Ζαχαρούπολη

  Υ.Γ.2: Θα ήθελα τα σχόλια για το βίντεο να γίνονται στο YouTube και όχι στο email το δικό μου για να μπορούν να διαβάζονται από όλους. Θετικά ή αρνητικά, όλα καλοδεχούμενα. Τα πρώτα θα μας δώσουν θάρρος για να συνεχίσουμε, τα δεύτερα θα μας κάνουν καλό για να διορθώσουμε τα λάθη μας. Άρα, μην ντρέπεστε να γράψετε την αλήθεια.

   Επιτέλους μπορούμε να δούμε και να ακούσουμε το παραμύθι μας. Μπράβο στα παιδιά για το παραμύθι που έγραψαν. Κουράστηκαν, αλλά τα κατάφεραν. Μπράβο και στους γονείς για τα υπέροχα παιδιά που έχουν. Αφού έγραψαν, διάβασαν, ηχογράφησαν, καλλιτέχνησαν το παραμύθι τους, που εδώ να πούμε ότι είναι το πρώτο βιβλίο της σειράς "Οι φίλοι μας τα ζώα", θα ακολουθήσουν πιστεύω και άλλα, ήρθε η ώρα να δουν οπτικοποιημένο το αποτέλεσμα. Σ' αυτό το σημείο να ευχαριστήσω τον Κώστα Παπαδάκη, για τις ατελείωτες ώρες που αφιέρωσε και στο σχολείο και στο σπίτι για να ηχογραφήσει το παραμύθι, να το επενδύσει μουσικά και να βάλει όλο το μεράκι του για να βγει ωραίο το αποτέλεσμα. Πιστεύω ακουστικά θα σας ενθουσιάσει. Καλλιτεχνικά είναι οι ζωγραφιές των παιδιών σας, γι' αυτές εγώ μίλησα παραπάνω, μπράβο στα παιδιά, αλλά σας αφήνω να το απολαύσετε και να το κρίνετε και εσείς οι ίδιοι. 
Καλή ακρόαση

Υ.Γ. Μπορείτε να το απολαύσετε όπου και αν βρίσκεστε, αρκεί να υπάρχει υπολογιστής συνδεδεμένος στο διαδίκτυο. Απλά πατείστε στο YouTube τη λέξη Ζαχαρούπολη..



Εδώ μπορείτε να βρείτε το παραμύθι γραμμένο σε κείμενο: 4dim-kalam.thess.sch.gr/zafeir/btaksi/diafora/paramythi.pdf

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο! Πολύ καλή δουλειά!! Συγχαρητήρια στα παιδιά αλλά και στον δάσκαλό μας για το κέφι και την πολύ καλή δουλειά. Μπράβο και στον κύριο Παπαδάκη για αυτό το αποτέλεσμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή